O Nama

1999

godine sve je počelo

Sve je započelo entuzijazmom zaljubljenika u dvotočkaše, našim osnivačem Igorom Jovičićem. Igor se u ranoj mladosti kao i mnogi zaljubio u motore, ali se i suočio sa otežanom i ograničenom mogućnošću da ih održava i servisira, te je bio prinudjen da obilazi prodavnice i pijace u regionu ne bi li nekom srećom pronašao deo koji mu treba. U ovom periodu Igor je prepoznao potrebu za rezervnim delovima za Tomos mopede i uz pomoć svog oca mašinskog inženjera rešio je da napravi prve alate za proizvodnju rezervnih delova i da se otisne u preduzetničke vode 1999. godine u Kaću.

2001 – 2003

otvoren je prvi maloprodajni objekat

Nakon nekoliko godina proizvodnje, 2001. godine otvoren je prvi maloprodajni objekat u Novom Sadu, na adresi Kisačka 52, gde i danas posluje. Dve godine kasnije, 2003. godine otvorena je veleprodaja u Kaću, na adresi gde je bila i proizvodnja. Deset godina nakon osnivanja, Moto Bike prvi put uvozi delove iz Evrope i iz godine u godinu proširuje ponudu svetski poznatih brendova u moto-svetu (RMS, Athena, Meteor Piston D.I.D., Denso, Unibat I mnoge druge), a isto tako razvija paralelno ponudu delova za šumski i baštenski program (Vallorbe, Trilink, D.E. Errick, E&S, Eurogarden i mnoge druge).

2009 – 2011

otvoren prvi web shop

Moto Bike 2009.godine ulazi na online tržište otvaranjem prvog web shopa. Tokom 2011. godine, Moto Bike počeo je da uvozi IPONE ulje, 100% ulje za motocikle visokog kvaliteta, proizvedeno u Francuskoj, u fabrici koja proizvodi ulja isključivo samo za motocikle. Od te godine Moto Bike je generalni uvoznik IPONE ulja za Republiku Srbiju.

2015

Moto Bike modernizovan

Od 2015. godine, zbog proširenja asortimana proizvoda na nekoliko prodajnih programa i povećanja lagera, kao i broja zaposlenih, Moto Bike se seli u novi objekat na adresi Svetosavska 70a, u Kaću. Magacini su organizovani u nekoliko sektora, radi lakšeg snalaženja i pakovanja robe. Sami procesi poslovanja i pakovanja unapredjeni su i modernizovani, koriste se pištolji za pikovanje robe, koji su uvezani u ceo elektronski sistem poslovanja, preko knjigovodstvenog programa i online shopa. Svake godine, obilaze se svetski poznati moto-sajmovi, kako u Kini, tako i u Evropi (Eicma, Intermot) i prate trendove u razvoju i napretku moto-sveta, a sve u cilju izbora najkvalitetnijih rezervnih delova, koji bi se ponudili kupcima. Ne treba zanemariti ni šumski program: svake godine održavaju se prezentacije u našim prostorijama i na taj način predstavljaju noviteti i iz ovog programa.

Moto Bike

prati trendove

Svake godine, obilaze se svetski poznati moto-sajmovi, kako u Kini, tako i u Evropi (Eicma, Intermot) i prate trendove u razvoju i napretku moto-sveta, a sve u cilju izbora najkvalitetnijih rezervnih delova, koji bi se ponudili kupcima. Ne treba zanemariti ni šumski program: svake godine održavaju se prezentacije u našim prostorijama i na taj način predstavljaju noviteti i iz ovog programa.

Moto Bike

Kao Porodica

Moto Bike je porodičan biznis koji je započeo posvećenošću osnivača uz podršku porodice. Iako smo daleko dogurali od te davne 1999. Igor Jovičić sa istom strašću i posvećenošću vodi Moto Bike sa svojom suprugom, a svakog svog saradnika tretira kao člana porodice jer Moto Bike pre svega to i jeste – firma sa porodičnom tradicijom.