MOTOBIKE

Preko 30.000 artikala u ponudi, online poručivanje.
Sa vama od 1999. godine.

MOTO-BIKE

O NAMA

Sve je započelo entuzijazmom zaljubljenika u dvotočkaše, našim osnivačem Igorom Jovičićem. Igor se u ranoj mladosti kao i mnogi zaljubio u motore, ali se i suočio sa otežanom i ograničenom mogućnošću da ih održava i servisira, te je bio prinudjen da obilazi prodavnice i pijace u regionu ne bi li nekom srećom pronašao deo koji mu treba. U ovom periodu Igor je prepoznao potrebu za rezervnim delovima za Tomos mopede i uz pomoć svog oca mašinskog inženjera rešio je da napravi prve alate za proizvodnju rezervnih delova i da se otisne u preduzetničke vode 1999. godine u Kaću.

2001 - otvoren je prvi maloprodajni objekat

Nakon nekoliko godina proizvodnje, 2001. godine otvoren je prvi maloprodajni objekat u Novom Sadu, na adresi Kisačka 52, gde i danas posluje. Dve godine kasnije, 2003. godine otvorena je veleprodaja u Kaću, na adresi gde je bila i proizvodnja. Deset godina nakon osnivanja, Moto Bike prvi put uvozi delove iz Evrope i iz godine u godinu proširuje ponudu svetski poznatih brendova u moto-svetu (RMS, Athena, Meteor Piston D.I.D., Denso, Unibat I mnoge druge), a isto tako razvija paralelno ponudu delova za šumski i baštenski program (Vallorbe, Trilink, D.E. Errick, E&S, Eurogarden i mnoge druge).

2009 - otvoren prvi pravi web shop

Moto Bike 2009.godine ulazi na online tržište otvaranjem prvog web shopa. Tokom 2011. godine, Moto Bike počeo je da uvozi IPONE ulje, 100% ulje za motocikle visokog kvaliteta, proizvedeno u Francuskoj, u fabrici koja proizvodi ulja isključivo samo za motocikle. Od te godine Moto Bike je generalni uvoznik IPONE ulja za Republiku Srbiju.

2015 MOTO-BIKE MODERNIZOVAN

Od 2015. godine, zbog proširenja asortimana proizvoda na nekoliko prodajnih programa i povećanja lagera, kao i broja zaposlenih, Moto Bike se seli u novi objekat na adresi Svetosavska 70a, u Kaću. Magacini su organizovani u nekoliko sektora, radi lakšeg snalaženja i pakovanja robe.
Sami procesi poslovanja i pakovanja unapredjeni su i modernizovani, koriste se pištolji za pikovanje robe, koji su uvezani u ceo elektronski sistem poslovanja, preko knjigovodstvenog programa i online shopa. Svake godine, obilaze se svetski poznati moto-sajmovi, kako u Kini, tako i u Evropi (Eicma, Intermot) i prate trendove u razvoju i napretku moto-sveta, a sve u cilju izbora najkvalitetnijih rezervnih delova, koji bi se ponudili kupcima. Ne treba zanemariti ni šumski program: svake godine održavaju se prezentacije u našim prostorijama i na taj način predstavljaju noviteti i iz ovog programa.

Moto Bike - prati trendove

Svake godine, obilaze se svetski poznati moto-sajmovi, kako u Kini, tako i u Evropi (Eicma, Intermot) i prate trendove u razvoju i napretku moto-sveta, a sve u cilju izbora najkvalitetnijih rezervnih delova, koji bi se ponudili kupcima. Ne treba zanemariti ni šumski program: svake godine održavaju se prezentacije u našim prostorijama i na taj način predstavljaju noviteti i iz ovog programa.

2018-2019 – su obeležile su kreativne inovacije. S obzirom da već godinama unazad imamo u ponudi rezervne delove i opremu za šumski i baštenski program, došli smo na ideju da stvorimo svoj brend koji će našim kupcima ponuditi kvalitetne finalne uređaje. Izazov koji smo postavili nije bio ni malo lak, ali nismo odustali, nakon detaljnog ispitivanja uređaja koji bi predstavljali naš brend – kreiran je THORP.

2020. Već tokom ove godine počeli smo sa prodajom prvih THORP uređaja, a to su kosačica TH46PS i trimer TH520. Ova dva uređaja su se odlično pokazala i utisci kupaca su bili ohrabrujući, pa je i motorna testera THCS520A vrlo brzo ugledala svetlost dana.

2020. Već tokom ove godine počeli smo sa prodajom prvih THORP uređaja, a to su kosačica TH46PS i trimer TH520. Ova dva uređaja su se odlično pokazala i utisci kupaca su bili ohrabrujući, pa je i motorna testera THCS520A vrlo brzo ugledala svetlost dana.

Sjajna godina rasta za THORP – Krajem 2020. i početkom 2021. proširujemo brend tako što ubacujemo nove uređaje poput motorne freze, atomizera, pumpe za vodu, makaza za živu ogradu, a obogaćen je i asortiman rezervnih delova, ulja i maziva. Najviše se ponosimo mrežom servisera i prodavaca koja se prostire širom zemlje. Moto-priča kao srce našeg posla nije zapostavljena. Paralelno uz razvoj THORP brenda nastavljamo da osluškujemo potrebe i zahteve ljubitelja motocikala, i vremenom obogaćujemo svoju ponudu artiklima koji nedostaju na tržištu. Asortiman premijum brenda LS2 je znatno popunjen i proširen, tako da smo uz nove atraktivne i moderne modele kaciga ubacili i sektor opreme za vozače motocikala u koje spadaju jakne, pantalone i rukavice. Istakli bismo i odlične rezultate u prodaji koje donose i drugi brendovi čiji smo generalni zastupnici kao što su Unibat,NOX, RMS, D.I.D i IPONE.
2021. Rast se nastavlja, radimo punom parom, a od ove godine proširili smo asortiman još jednom zanimljivišću, a to su kvadovi za decu. I Thorp nastavlja rast istim tempom, širimo asortiman uređaja i rezervnih delova iz meseca u mesec, pa tako pored svih navedenih uređaja kod nas možete pronaći i bušač za zemlju i agregat za struju. Svaki rast diktira i potrebe da se kao kompanija menjamo i ulažemo u sebe. Tokom ove godine proširili smo magacinski prostor i unapredili sistem poslovanja kao i sistem pakovanja, a sve u cilju da posao obavljamo efikasnije i da na najbolji način koristimo svoje resurse. Ljudi su najvažnija karika u našem poslovanju od samog početka, pa se trudimo da vremenom, paralelno sa izgradnjom brenda i dobre reputacije u javnosti, gradimo i negujemo naš tim, učvršćujemo odnose poverenja i povezujemo se sa novim saradnicima i partnerima kako na teriroriji Srbije tako i izvan granica naše zemlje.