ČIME SE MI BAVIMO?

Dobrodošli

Kada se preko 20 godina iskustva i znanja spoji sa ERP i VMS sistemima i uz stalno ulaganje u magacine i magacinske kapacitete, dobijate ozbiljnog partnera za sve svoje proizvode i usluge.

service

Usluga

Komunikacija sa kupcima, isporuka sledećeg dana, bezbedno pakovanje robe, 3 različite kurirske službe, plaćanje karticama na rate, uspešno rešavanje reklamacija, prodaja u zemlji i inostranstvu.

b2b

B2B & B2C

Šaljemo preko 800 paketa dnevno širom zemlje i regiona. Opslužujemo preko 1.500 prodavnica i dobavljača usluga u Srbiji.​

warehouse

Magacini

Koristimo VMS sistem koji je integrisan sa ERP sistemom i WEB Shop-om. Čime dobijamo brzinu, pouzdanost i sigurnost.​

webshop

Web shop & Franšize

Web shop imamo od 2001. godine a 2019. odlučili smo da unapredimo naše onlajn poslovanje i kreiramo franšize koje će biti direktno povezane sa našim sistemom i skladištem.

production

Proizvodnja

Naša kompanija pokušava da svede troškove na minimum eliminisanjem nepotrebnih koraka i na taj način postiže više uz manje utrošenog vremena. Jedan od sektora je proizvodnja koja se bavi proizvodnjom delova za motore - sitna roba.

web-shop

Marketing & Drštvene mreže

Brinemo o našim brendovima, širimo znanje o njima i njihovim proizvodima. Svi naši klijenti dobijaju brendiranje za svoje prodavnice, pomoć pri izradi marketing materijala kao i pristup našem marketing materijalu.​

Naši vodeći moto brendovi

Mi smo ekskluzivni uvoznici za LS2 moto opremu, BS akumulatore, Ipone ulje, DID... Za sve brendove za koje smo ekskluzivni uvoznici, bavimo se marketingom, radimo društvene mreže i web sajt kako bismo izgradili i osigurali poziciju brenda...

*

LS2 moto oprema

Kacige, moto jakne i pantalone, rukavice, koferi...

*

Ipone ulja i kozmetika

Ulja, maziva i kozmetika za motore i moto opremu.

*

BS battery

Akumulatori za motore (Litijumski, Gelski, Dry, SLA, SLA Max)

*

Ostali

DID, JT, Vicma, Nox, Athena, Mallosi, RMS, NGK, Mitas, Micheline, Mitsuboshi, Modeka, Tucano urbano, Kappa...

LS2 kacige i moto oprema

Za moto opremu izdvajamo brend ls2 koji nudi kacige, jakne, pantalone, rukavice i čobuću, kofere... Radimo kompletan marketing ovog brenda, od fotografisanja opreme do snimanja i promocije.

Brend LS2 je rođen 2007. godine sa jasnom svrhom da postane lider na svetskom tržištu u industriji motociklističkih kaciga. Više od 30 godina iskustva njegove matične kompanije, MHR, doprinelo je brzom rastu.

LS2 pokriva sve potrebe ljubitelja dvotočkaša od „glave do pete“: kacige, jakne, pantalone, rukavice, čizme, naočare, kofere... Distribuiran u više od 125 zemalja, kao tržišni lider u mnogim od njih, LS2 je nesumnjivo najbrže rastući brend u svojoj industriji: odlična demonstracija ljubavi i poverenja potrošača motocikala.

Ipone ulja i maziva

Fabrika maziva IPONE osnovana je 1985. godine u Francuskoj, oslanjajući se na jedinstveni moto „100% proizvodi za motore“. Kompanija iz godine u godinu raste, prilagođava se i razvija u skladu sa potrebama potrošača i vrlo brzo je za nepunih 10 godina postojanja postala tržišni lider. IPONE brend je kreiran kao odgovor na svaki zahtev kupaca i kompetentan je da zadovolji sve vrste vožnje, od svakodnevne, preko hobi vožnje, do trkačkih motocikala i terenskih vozila. IPONE ubrzano širi svoj asortiman, pa se u njegovoj ponudi nalaze, između ostalog, proizvodi za rekreativna vozila kao što su terenska vozila, motorne sanke i mlazni skuteri. IPONE danas ima više od 1500 dilera u Francuskoj i preko 40 distributera na 5 kontinenata.

IPONE, MOTOGP i Red Bull udružili su snage kako bi uspostavili Red Bull MotoGP Rookies Cup 2012. godine - šampionat koji je odskočna daska za najtalentovanije mlade vozače da učestvuju u MotoGP-u

BS Battery

BS Akumulatori, prvi proizvođač koji nudi kompletnu liniju  fabrički aktiviranih baterija, pod nazivom proizvoda „SLA“. Sa više od 400 tipova akumulatora koje pokrivaju širok spektar aplikacija za poversport, svojih 6 podružnica širom sveta i svojih 5 proizvodnih baza, BS BATTERY je za nekoliko godina postao jedan od najvećih i najinovativnijih proizvođača baterija za poversport, prisutnih u oba OEM i OES polja.

Specializovani za prodaju rezervnih delova i moto opreme.

U našem asortimanu imamo i potrošni materijal, lance, lančanike, filtere za vazduh i ulje, svećice i još mnogo toga...
100+

Brendova

30.000+

Moto delova i opreme

20+

Godina iskustva