• Post category:Proizvodi

TRW – nemački brend, priznat u auto i moto industriji

TRW – nemački brend, svetski poznat i priznat u auto i moto industriji, jedan je od brendova za koji je Moto-bike generalni uvoznik i distributer. TRW kao proizvodjač može da ponudi veliki izbor delova za vaše motocikle i skutere, kao što su diskovi, pločice, kormani, poluge, štitnici lanaca, nosači tablica, kočiona creva, setovi za spuštanje i podizanje, nogostopi, kvačila. TRW proizvodi poseduju nemački TüV sertifikat, što ih, pored kvaliteta, svrstava u sam vrh medju proizvodjačima.

Sve TRW proizvode možete pronaći na našem online shopu www.motobikeshop.rs.

Što se tiče kormana, naglasićemo da TRW u svojoj ponudi ima raznovrstan izbor pa tako možete naći aluminijumske i čelične kormane atraktivnog dizajna (različitih oblika i boja), izradjenih od najkvalitetnijih materijala.

Kada govorimo o TRW kočionim pancirnim crevima- govorimo o pancirnim crevima proizvedenim od najizdržljivijih materijala koja pružaju visoke performanse i bezbednost. TRW ih proizvodi u različitim bojama i dužinama.

TRW kočioni diskovi se proizvode u 7 osnovnih tipova i TRW ih u ponudi ima za sve dvotočkaše- od skutera do trkačkih motocikala. Ovi diskovi se rade po porudžbini, odnosno ne držimo ih na lageru u velikim količinama.

Ono što bismo posebno izdvojili iz svog asortimana kada je u pitanju proizvodjač TRW jesu kočione pločice. Proizvodjač nudi 12 različitih materijala za kočione obloge, tako da odgovaraju svim klasama, tipovima i snagama motocikala. Zadovoljavaju sve želje i zahteve vozača: vozača skutera, off road motocikala, custom motora, sportsko-turističkih motocikala, pa do trkačkih motocikala.

Ovde poseban akcenat stavljamo na TRW Sinter kočione pločice za visoke performanse touring i sportskih motocikala koje imaju idealnu raspodelu kočione sile izmedju osovina i kratak period naleganja.

Zvaničan sajt proizvodjača TRW sa pretragom po modelu je http://www.trwmoto.com/en/catalogue/motorbike-search/