• Post category:Veleprodaja

Nova pretraga po modelu motora, na redizajniranom ipone.rs sajtu

IPONE – francuska kompanija i svetski brend čiji je moto „100% proizvodi za motore“ se već skoro 7 godina nalazi sa svojim jedinstvenim proizvodima u prodajnom programu Moto Bike- a, čiji smo jedini uvoznik i distributer za teritoriju Srbije.

Novost je da je naš sajt www.ipone.rs redizajniran i da na njemu sad na lak i pristipučan način možeti izvršiti pretragu po modelu motora i tako sa preciznošću izabrati IPONE proizvod koji je odgovarajući za vaš motocikl ili skuter. Sajt je sasvim prilagodjen i mobilnoj platformi, tako da bez ikakvih problema pretragu možete vršiti i sa svojih mobilnih telefona ili tablet uredjaja. Nakon odabira potrebnog proizvoda, šifru unesite na naš online shop www.motobikeshop.rs i u par koraka možete završiti sa poručivanjem i kupovinom potrebne robe. U planu je i radi se na tome da napravimo opciju u kojoj ćete klikom na proizvod biti automatski prebačeni na naš online shop.

IPONE u svojoj prodajnoj paleti ima široku i raznovrsnu ponudu proizvoda za održavanje i negu motocikala, skutera, ATV vozila, motornih sanki i jet skutera. Pored ulja za motor, vile, menjač, kočnice…, IPONE u svojoj ponudi ima proizvode za održavanje i negu vozila (lanac, točak, motor,…), kao i liniju proizvoda za čišćenje i održavanje opreme za vozače (kacige, jakne, prsluci, čizme, rukavice).

Iz ponude za 4T motore posebno izdvajamo 100% sintetičko ulje dostupno u više viskoziteta IPONE 4T R4000 RS 10W40 100% sintetičko ulje sa Esterom, takodje dostupno u više viskoziteta IPONE 4T Full Power Katana 10W40, a za 2T motore 100% sintetičko ulje sa Esterom IPONE 2T Samourai racing.

Još bismo izdvojili i IPONE 2T Self oil Jagoda 1dl , polusintetičko ulje sa mirisom jagode u praktičnom pakovanju, pogodno za vaše mopede, testere i trimere.

Iz ponude za održavanje bismo izdvojili sprej za podmazivanje lanca sa novom formulom na bazi masti sa kalcijum sulfatom, koji produžava radni vek lanca, štiti od korozije i otporan je u ekstremnim uslovima IPONE Spray XTREM Chain Road 750ml. Ovo je jedini sprej na našem tržištu sa drugačijom prskalicom, odnosno ima dve pozicije mlaznice – za široko ili precizno nanošenje.