MOTOBIKE

NAGRADNA AKTIVACIJA - THORP - Poklanjamo trimer 3 u 1

Kompanija Moto-Bike želi da nagradi svoje lojalne kupce brenda THORP kroz nagradnu aktivaciju na društvenoj mreži Facebook. Ovim putem vas obaveštavamo da smo mi organizatori nagradne aktivacije i da ova aktivacija ni na koji način nije povezana ili sponzorisana od strane Facebook-a.

Trajanje nagradne aktivacije

Nagradna aktivacija će trajati od 4.maja 2022. do 18. maja 2022. kada ćemo objaviti dobitnika. Informacija o dobitniku biće objavljena na našoj zvaničnoj stranici Baštenski i šumski alati Thorp https://www.facebook.com/thorpbymotobike 18. maja 2022. godine.

Učešće u nagradnoj aktivaciji je besplatno i dobrovoljno.

Pravila aktivacije:

Ukoliko imate prebivalište na teritoriji Republike Srbije i posedujete bilo koji uređaj iz Thorp asortimana ostvarujete pravo učešća. Potrebno je da nam pošaljete fotografiju svog uređaja na terenu (Tema fotografije je slobodna, važno je samo da se jasno vidi Thorp uređaj )u inbox na stranicu Baštenski i šumski alati Thorp ili na email adresu motobikelinkovi@gmail.com do kraja dana srede 11.maja, uz svoje ime, prezime i grad, nakon čega ćemo objaviti album sa svim prispelim fotografijama na Facebook stranici Baštenski i šumski alati Thorp. Kriterijum za dobitnika biće fotografija na kojoj ima najviše lajkova, pa je možete deliti i pozvati svoje prijatelje da lajkuju i na taj način vas podrže da baš vi osvojite nagradu.

Glasanje se zatvara u sredu 18.maja u 21h kada ćemo objaviti dobitnika!

Nagrada je Thorp trimer 3 u 1 – https://thorp.rs/trimer-3-u-1-mf431/

Samim učešćem u nagradnoj aktivaciji, smatraće se da je učesnik pročitao i razumeo pravila učešća.

Ukoliko postoje 2 ili više fotografija sa jednakim brojem lajkova (Reakcija), predstavnici kompanije Moto-Bike će odlučiti ko će biti dobitnik nagrade na osnovu kriterijuma koja fotografija je kreativnija i na bolji način oslikava atmosferu rada u prirodi.

– U aktivaciji mogu da učestvuju samo punoletna lica koja imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije
– U aktivaciji ne mogu da učestvuju zaposleni u kompaniji Moto-Bike

Preuzimanje nagrade:
Učesnik koji bude proglašen dobitnikom nagrade treba da pošalje svoje lične podatke (ime, prezime, adresu, kontakt telefon) u inbox Facebook stranice Thorp. (Podaci primljeni na ovaj način neće biti dostupni javnosti i koristićemo ih samo u svrhu da vam pošaljemo nagradu).

Opšti podaci:
Kompanija Moto-Bike obaveštava sve učesnike u ovoj aktivaciji da ona ima isključivo zabavni karakter i da se učešće ni pod kojim uslovima ne naplaćuje, niti je uslovljeno bilo kakvim materijalnim davanjem od strane osobe koja u aktivaciji učestvuje. U slučaju nepredviđenih okolnosti i/ili vanrednih situacija, kompanija Moto-Bike zadržava pravo izmene datuma realizacije nagradne aktivacije.
Kompanija Moto-Bike zadržava pravo da fotografije koje ste slali u okviru nagradne aktivacije kasnije koristi u svrhu promocije na društvenim mrežama.

Kompanija Facebook ni na koji način nije uključena u pripremu i realizaciju ove aktivacije, i ne snosi nikakvu odgovornost i nije povezana sa njom.

Organizator: Kompanija Moto-Bike Kać