MOTOBIKE

NAGRADNA AKTIVACIJA - LS2 poklanjamo kacigu!

Kompanija Moto-Bike želi da nagradi svoje pratioce atraktivnim modelom LS2 kacige. Ovim putem vas obaveštavamo da smo mi organizatori nagradne aktivacije i da ova aktivacija ni na koji način nije povezana ili sponzorisana od strane Instagram-a

Trajanje nagradne aktivacije

Nagradna aktivacija će trajati od 4.maja 2022. do 16. maja 2022. kada ćemo objaviti dobitnika. Informacija o dobitniku biće objavljena na zvaničnoj Instagram stranici LS2 za Srbiju: https://www.instagram.com/ls2srbija/

Učešće u nagradnoj aktivaciji je besplatno i dobrovoljno.

Pravila aktivacije:
Da biste učestvovali u nagradnoj aktivaciji potrebno je da:

– Pratite Instagram stranicu LS2 Srbija: https://www.instagram.com/ls2srbija/
– Pratite Instagram stranicu Moto-Bike: https://www.instagram.com/moto_bike_kac/
– Tagujete u komentaru ispod zvanične objave na Instagram stranici LS2srbija minimum 3 prijatelja sa kojima najviše volite da idete u moto vožnju.

Dobitnik kacige biće izvučen slučajnim izborom putem aplikacije https://commentpicker.com/ 16.maja 2022. godine, a video izvlačenja biće objavljen u okviru story dela na instagram stranici LS2srbija i kroz post na feed-u. 

Nagrada je LS2 kaciga CHALLENGER GALACTIC (belo-žuto-plava sa naočarima, u veličini koja će odgovarati dobitniku). https://motobikeshop.rs/sr/search?query=challenger+galactic+belo

Samim učešćem u nagradnoj aktivaciji, smatraće se da je učesnik pročitao i razumeo pravila učešća.

– U aktivaciji mogu da učestvuju samo punoletna lica koja imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije
– U aktivaciji ne mogu da učestvuju zaposleni u kompaniji Moto-Bike

Preuzimanje nagrade:
Učesnik koji bude proglašen dobitnikom nagrade treba da pošalje svoje lične podatke (ime, prezime, adresu, kontakt telefon) u DM instagram stranice LS2 Srbija. (podaci primljeni na ovaj način neće biti dostupni javnosti i koristićemo ih samo u svrhu da vam pošaljemo nagradu).

Opšti podaci:
Kompanija Moto-Bike obaveštava sve učesnike u ovoj aktivaciji da ona ima isključivo zabavni karakter i da se učešće ni pod kojim uslovima ne naplaćuje, niti je uslovljeno bilo kakvim materijalnim davanjem od strane osobe koja u aktivaciji učestvuje. U slučaju nepredviđenih okolnosti i/ili vanrednih situacija, kompanija Moto-Bike zadržava pravo izmene datuma realizacije nagradne aktivacije.
Kompanija Facebook ni na koji način nije uključena u pripremu i realizaciju ove aktivacije, i ne snosi nikakvu odgovornost i nije povezana sa njom.

Organizator: Kompanija Moto-Bike Kać