• Post category:Proizvodi

Moto Bike je zvanični uvoznik i distributer za Srbiju za DENSO moto program

DENSO – japanska kompanija koja se nalazi u samom vrhu svetske auto i moto industrije kada je reč o svećicama, sada je i deo Moto Bike- a, jer smo od 2016. godine postali i njihov zvanični uvoznik i distributer za Srbiju za moto program.

Što se tiče moto programa, proizvodjači kao što su Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki koriste DENSO svećice u prvoj ugradnji svojih mašina.

Moto Bike u svojoj prodajnoj paleti ima veliki i raznovrstan izbor DENSO svećica, pa tako na našem online shopu www.motobikeshop.rs možete naći potrebne svećice za svoje motocikle, skutere, ali i za kosačice, testere i Tomos program.

Zbog velike potražnje od strane kupaca u 2017. godini, iz našeg prodajnog asortimana posebno bismo izdvojili DENSO iridijum svećice. Patentirana tehnologija negativne elektrode U-groove i pozitivne elektrode Iridium 0.4mm je jedinstven patent proizvodjača DENSO i to je ono što ih izdvaja od konkurecije. Ovakva tehnologija izrade svećica olakšava startovanje, omogućava bolje sagorevanje, mirniji rad, smanjuje potrošnju goriva i proizvodi manje štetnih gasova.

Sam po sebi, iridijum ima svoje prednosti nad ostalim materijalima zbog svoje izdržljivosti. Legura iridijuma ima visoku tačku topljenja sa visokom otpornošću na habanje. Ove svećice akumuliraju manje toplote, istu otklanjaju veoma brzo i poseduju veliku sposobnost za paljenje smeše.