• Post category:MotoBike

Moto Bike i ove godine na sajmu Motopassion

I ove godine naša kompanija, tradicionalno na sajmu motocikala MotoPassion na Beogradskom sajmu predstavlja brendove koje uvozi i distribuira na teritoriji Srbije.

Na našem štandu biće predstavljeni svetski brendovi kao sto su Ipone ulja i maziva, Unibat akumulatori, Hiflofiltro filteri, JT i ESJOT lančanici, Regina pogonski lanci, MORSE lanci bregaste, TRW-Lucas kočione pločice, lamele, VICMA poluge kvačila, poluge kočnica, retrovizori, filteri vazduha, filteri ulja, Denso svećice i još mnogo poznatih brendova. Ono na šta posebno skrećemo pažnju su novi M-CASE koferi, novi modeli NOX kaciga kao i nova ambalaža IPONE proizvoda za održavanje.

Na našem štandu ćete imati priliku da dobijete sve dodatne informacije o svim našim proizvodima kao i da zatražite stručne savete šta je od IPONE proizvoda ono što treba vama i vašem motociklu.

Posetite nas na sajmu motocikala MotoPassion 2015 koji se održava od 20. do 29 .marta na Beogradskom sajmu i saznajte više informacija o proizvodima kao i sajamskim popustima koje smo pripremili za vas.

Detaljnije informacije o proizvodima možete potražiti na adresi www.motobikeshop.rs , a za više informacija možete nas pozvati telefonom na jedan od brojeva 021/445-069 ; 021/633-42-45.