Maloprodaja

Naš prvi web shop kreirali smo 2009. godine kako bismo olakšali kupovinu fizičkim i pravnim licima. Želeli smo da svi ljudi u regionu koji dele našu strast prema motorima, mopedima i motociklima lako dodju do pravih informacija, da im pomognemo sa savetima i olakšamo im pronalaženje delova. Do danas, web shop motobikeshop.rs prošao je nekoliko faza redizajna, svaki put uvažavajući predloge i sugestije naših dugogodišnjih kupaca. Do 2017. godine funkcionisao je stari shop, koji je uz svoje prednosti i dostupne informacije, ipak bio prevazidjen i
nije više mogao da prati potrebe naših kupaca, kao ni naše interne potrebe

Kako bismo unapredili naše usluge, početkom 2018. godine pušten je u rad nov, moderan i potpuno redizajnirani web shop, koji broji preko 30.000 artikala. Kreiran je shop koji pruža veliki spektar informacija: ažurirane cene, trenutno stanje zaliha koje se ažurira pri svakoj kupovini, opise artikala, tehničke kartone ulja, listu želja, listu čekanja, homologacije za sve kacige, video proizvoda i još puno toga. Olakšali smo kupovinu i sveli je na svega par koraka. Uverite se sami u širok spektar proizvoda koje nudimo, kao i jednostavnost poručivanja na web shop-u.

U redizajnirani web shop motobikeshop.rs integrisali smo i jedan od najvažnijih elemenata kreiranje naloga i radnog prostora unutar našeg web shopa. Kreiranje naloga je olakšano maksimalno, samo pratite ovaj link i u par minuta možete imati kreiran nalog i mogućnost da poručujete naše proizvode, kao i da pratite status vaše porudžbine (da li je primljena, obradjena ili spakovana).

Neke od prednosti kreiranja naloga na našem web shop-u su sledeće:

  • Mogućnost da vidite status vaše porudžbine, Istoriju svih porudžbina (bilo da su kreirane putem weba, telefona ili u našim prostorijama)
  • Mogućnost unosa različitih adresa za isporuku robe
  • Opcija štampanja svake pojedinačne porudžbine
  • U svakom trenutku prikazano je preostalo vreme za poručivanje robe, kako bi bila isporučena svim našim korisnicima narednog dana sa nekom od kurirskih službi koje posluju sa nama
  • Planirani datum dospeća robe koju trenutno nemamo na lageru
  • Lista čekanja, koja služi kao podsetnik da neku robu čekate, sa opcijom dobijanja obaveštenja kada pristigne na lager
  • Kreiranje online reklamacija, kako bi se olakšala komunikacija i uštedelo vreme

Naši Zadovoljni korisnici

Cene i kvalitet proizvoda odlični, preporučujem!

Loš mi

Prodavnica delova za motocikle sa veoma ljubaznim osobljem. Velika ponuda delova za Japanske i ostale motore, sa pristupačnim cenama.

Branislav Mirčetić

Ozbiljna firma, odlično snabdevena.

Pavle Raičković