• Post category:Moto Svet

CROSS trka Čačak-Jeljen 14.5.-15.5.2016.

Proteklog vikenda, 14.05. – 15.05. se održala trka u motokrosu na stazi Jeljen u Čačku. U trkama je učestvovalo oko 80 takmičara u različitim klasama. Pored domaćih, gosti vozači su bili iz BiH, Slovenije, Makedonije i, ove godine prvi put, iz Norveške.

Kao i na većini trka tokom sezone, Moto-bike iz Kaća je i na ovoj trci bio sponzor, pružajući podršku organizatorima, ali i učesnicima, a obeležja IPONE ulja i maziva, čiji smo uvoznici za Srbiju, bila su postavljena duž cele staze.

U subotu, 14.05. su održani nezvanični treninzi, a u nedelju, 15.05. je održan zvaničan treninig u 9h, a start prve trke otpočeo je u podne, a svemu je prisustvovalo nekoliko hiljada gledalaca.Posebno smo ponosni na Zimonjić Milića, čiji smo zvanični sponzor, koji je osvojio 2. mesto u klasi Mx85.

Zbog loših vremenskih uslova, kiše i pljuskova koji su se sručili toga dana, a naravno i zbog bezbednosti samih takmičara, druga trka za neke klase nije ni održana. Medjutim, sve to ipak nije uticalo da dodelimo prigodne nagrade takmičarima koje smo kao sponzor pripremili.